Hymer als rijzende ster

1 minuut leestijd
Hymer en Mercedes vormen al jaren een droomcombinatie. Volgend seizoen lanceert Hymer een halfintegraal op Mercedes-Benz Sprinter en de nieuwe Hymer Connect app.
actua
  • Kamperen
  • Kamperen met de motorhome

De T-Class S 585 is 709 cm lang met een ruim interieur, een extra brede zitbank en achteraan een twinbed van 193 en 187 cm lang. De volledig vernieuwde Vario-badkamer van deze halfintegraal pakt uit met een zwenkbare wand die de ruimte omtovert tot een ergonomische designbadkamer.

Talrijke bestuurdersassistentie- en multimediasystemen laten je veilig en comfortabel cruisen. De grote, verlichte garage achterin met handige sjorrails biedt voldoende opbergruimte voor alle bagage en uitrusting. Naast de verstelbare comfortzetels is ook de woonruimte bijzonder aangenaam door de zijbank van een halve meter breed. Deze kan optioneel tot vijf zitplaatsen worden uitgebreid. Wie wil kan ook kiezen voor een gezellige L-zitgroep met loungebekleding.

De Hymer B-Class Modern Comfort is op zijn beurt compatibel gemaakt met de nieuwe Hymer Connect app. Het is een uniek, digitaal ecosysteem dat van je Hymer een slimme camper maakt. Je hebt er toegang tot de voertuiginformatie en controleert een aantal functies in de woonruimte, zoals licht en temperatuur. En dit allemaal via Bluetooth of via een mobiel netwerk.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer