Hobby! zet de zee op wieltjes

2 minuten leestijd

Zon, zee en zand - dit vakantiegevoel is de inspiratie voor BEACHY, het nieuwe submerk van Hobby.

actua
  • Kamperen met de caravan

Geïnspireerd door talloze verhalen op social media en een heleboel emoties die met vakantie worden geassocieerd - zoals drijfhout, schelpen, zand en helmgras - is het hele Hobby-team enthousiast over een nieuwe visie over een onmisbare vakantievriend. Samen met een Deense ontwerper en een gerenommeerd ontwerpbureau dat technische projecten uitvoert, hebben de ontwerpers van Hobby hun coole idee werkelijkheid laten worden. Het resultaat is een echte beach vibe op wielen. 

Modellen 

"Vergeet alles wat je tot nu toe over kamperen wist". Deze uitspraak van Holger Schulz, de bedenker van het idee, werd het motto van het Hobby-team bij de ontwikkeling van de BEACHY. Eenvoudig, niet te veel franjes, heldere en natuurlijke kleuren en een echt strandgevoel - daarom heeft de kleinste Hobby caravan van binnen een pure beach vibe. 

Keep it simple: het interieur van de nieuwe BEACHY is eenvoudig en uniek tegelijk. Met stof beklede manden en elastische banden bieden veel bergruimte in plaats van de gebruikelijke bovenkasten. De gezellige zithoek is voorzien van zandkleurige kussens met een natuurlijke linnenlook en kan met een paar eenvoudige handelingen flexibel worden omgebouwd tot een comfortabele slaapplaats. Zoals altijd zijn een compacte keuken en een inloopkast, die optioneel met een Porta Potti kan worden uitgerust, inbegrepen. De nieuwe BEACHY is verkrijgbaar in drie verschillende modellen, die steeds groter worden. 

Exterieur  

De BEACHY is een symbiose van een kampeerwagen en Harald Striewski's eerste zelfgebouwde Hobby-caravan. Hij is compact en bijzonder charmant door zijn ronde vorm. Een unieke gimmick is de grote achterdeur: op het bed zitten en naar het water kijken geeft je een echt strandgevoel - of je nu op het strand, in de bergen of in de stad bent. Geboren op het strand in Noord-Duitsland, voelt de BEACHY zich overal thuis. 

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer