Hoog en droog in de bomen

1 minuut leestijd
In hartje Haspengouw, in een mooie dreef in glooiend Borgloon, hangen tranen in de bomen. In die sierlijke kunstwerken van Dré Wapenaar kan je ook slapen.
actua
  • Kamperen

In totaal zijn er vier boomtenten in de Tranendreef , met daarin plaats voor twee volwassenen en twee kleine kinderen. Hoog en droog op deze plek slapen is echt kamperen. Er liggen matrassen in de tent, maar je brengt wel best zelf een slaapzak en hoofdkussen mee. Geen nood: je hoeft geen cursus boomklimmen te volgen om in je bed te geraken. Er zijn ladders ter beschikking om in je tentje te klimmen. Op het einde van de dreef is er ook een zitplek, een was- en toileteenheid en een barbecue. Combineer dit nachtje weg met een wandeling door de streek, want Borgloon is het Toscane van België. Het vakantiegevoel was nog nooit zo dichtbij. Slapen in de Tranendreef kost € 70 per nacht per boomtent.

borgloon.be/toerisme/overnachten/kamperen/boomtenten

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer