Vergeet je milieusticker niet!

1 minuut leestijd
Ben jij een Spanje-fan? En wil jij dit kampeerseizoen een grote Spaanse stad bezoeken? Sinds 2023 heb je een milieusticker nodig in steden met meer dan 50.000 inwoners.
actua
  • Kamperen

Hoewel de invoering nog maar pril is, schaf je je wel best een sticker aan als je van plan bent een grote Spaanse stad binnen te rijden. Addertje onder het gras: alleen voertuigen met een Spaans kenteken kunnen de sticker kopen. Omzeil het door een Deense, Duitse, Franse of Oostenrijkse milieusticker te kopen, want die zijn in Spanje ook geldig. Koop bijvoorbeeld het Franse vignette Critic’Air, aangezien je toch door Frankrijk rijdt. Voor Barcelona en Madrid heb je trouwens een andere vergunning nodig. Sí señor, es muy complicado.

espanje.nl/in-2023-milieusticker-in-149-spaanse-steden

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer