Huiselijk gevoel bij Adria

1 minuut leestijd
De Adria Alpina is ook een echte vierseizoenscaravan met indelingen die tot maar liefst negen per-sonen te slapen kunnen leggen.
actua
  • Kamperen met de caravan
  • Kamperen

Ook technisch zit het snor. Zo besteedt Adria veel aandacht aan een goede luchtcirculatie. Het meubilair is zo geconstrueerd dat het een optimale verwarming mogelijk maakt met een efficiënte luchtstroom, die stopt wanneer de ruimtes zijn gevuld.

Je herkent de Alpina aan zijn elegante, sfeervolle en ruime interieurs met details zoals de bovenkasten met hun holle vorm. Ze geven het interieur niet alleen een open gevoel mee, tegelijk heb je ook meer opbergruimte. Details van echt hout, premium elementen in chroom, een oplaadbare lamp, zachte voeringen en vier textielcombinaties van gerecycleerde materialen geven de Alpina een huiselijk gevoel.

Met een Alde-verwarming ervaar je dezelfde warmte als thuis. Ook de zithoek kreeg beter zitcomfort, maar het echte hoogtepunt van de nieuwe generatie is de optionele loungebank. Een heerlijke plek om een uiltje te knappen of gewoon een beetje te dagdromen.

Bijzonder is ook de panoramadeur die we kennen uit de Astella, compleet met zonverduistering en muggenhor. De nieuwe Alpina is verkrijgbaar in negen indelingen.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer