Moderne uitstraling bij Kabe

1 minuut leestijd
De Estate van Kabe is een caravanserie voor wie op zoek is naar een scherp geprijsde kwaliteits-caravan voor gebruik in alle seizoenen, met alle uitrusting die nodig is voor een echt comfortabel verblijf.
actua
  • Kamperen met de caravan
  • Kamperen

De unieke Estate richt zich met z’n nieuwe design op een jongere doelgroep. Een echte eyecatcher zijn de witte rechte bovenkasten die schuin naar binnen lopen. Ze zijn greeploos en vormen een prachtige combinatie met de rest van het donkere interieur in de kleur Nussbaum Ombre.

De indirecte sfeerverlichting draagt bij tot de moderne uitstraling, net als de verschillende zwarte details zoals de matzwarte hand­grepen en de fraaie zwarte mengkraan in de keuken. De Estate heeft een nieuwe buitenkant van vlak plaatwerk, zwarte kadervensters en de typische Kabekleuren met een 3D-uitstraling.

De caravan is verkrijgbaar in de afme­tingen 470, 520, 560, 600, 660 en 780, met in totaal 10 modellen en 14 verschil­lende indelingen.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer