Itineo lanceert nieuwe halfintegraal op maat van families

2 minuten leestijd

Itineo breidt zijn assortiment halfintegralen uit met een nieuw model van minder dan 700 cm, ge-schikt voor het reizen met maximaal 6 personen.

actua
  • Kamperen met de motorhome

De PS700 is de enige in het assortiment die gebaseerd is op het Ford-chassis. Hij krijgt standaard 130 pk onder de motorkap. Deze halfintegraal is speciaal ontworpen voor gezinnen. Standaard heeft hij vijf gehomologeerde zitplaatsen. Hij combineert een stapelbed (91x219 cm elk) met een groot maxisalon met een lange L-zit en tegenoverstaande langsbank.

De woonkamer is licht en biedt alle ruimte om maximaal zes personen te ontvangen op ruime zitplaatsen rondom een ruime tafel, die gehalveerd kan worden om de doorgang van de cabine naar de slaapkamer te vergemakkelijken. Erboven zit een paviljoenbed voor twee personen (149/125 x 192 cm). De keuken, aan de linkerkant van de ingang, biedt voldoende opbergruimte, een 2-pits kookplaat, een roestvrijstalen gootsteen en een koelkast van 136 liter.

De lengte van de PS700 brengt compromissen met zich mee, wat resulteert in een 3-in-1 toiletruimte met een douche met voldoende afmetingen, een toilet en een wastafel. Naast de badkamer heb je een grote kleerkast voor extra opbergruimte. Naast de opbergruimte aan boord heeft de PS700 een bagageruimte die toegankelijk is via twee luiken. Deze ruimte haalt een hoogte van 136 cm als je het onderste bed omhoog klapt.

Wat je wil weten over de PS700

  • Degelijke basisuitrusting, inclusief het Premium-pakket met handmatige airconditioning, halogeenkoplampen, elektrisch verstelbare en verwarmbare spiegels, mistlampen en gespoten bumpers, Trend-dashboard....
  • Voor meer comfort en rijhulpsystemen wordt het Life-pakket aanbevolen.

www.itineo.fr

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer