Nieuw gezicht voor Cruzer-reeks van Sprite

1 minuut leestijd
Sprite vernieuwt voor komend jaar de gehele Cruzer serie. De serie krijgt een nieuw front, samen met een strakke(re) buitenkant.
actua
  • Kamperen met de caravan

Ook worden de meeste Cruzers 2,28 meter breed voor een meer ruimtelijk effect binnenin. De wide bodies blijven 2,44 meter breed. De hele binnenkant is gemoderniseerd, inclusief een nieuwe stoffering met gordijnen en gestoffeerde panelen.

De oude combi van cassettes en vitrage worden vervangen door de veel luxere Horrex-rollo’s. Het meubilair kreeg meteen een nieuwe kleurstelling, een combinatie van hout, antraciet en wit. De keukens zijn aangepast en voorzien van een brede besteklade, nieuwe kranen, een knappe keukenachterwand en nieuwe tafel- en werkbladen. De badruimtes kregen moderne meubels en strakke wastafels.

De Cruzer serie komt in 6 indelingen van twee tot vier personen, met enkele en tweepersoonsbedden. Alle indelingen hebben een ruime badkamer met aparte doucheruimte. Twee indelingen hebben zelfs bedden van 150 cm breed.

www.spritecaravans.com

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer