Kamperen in de stad

1 minuut leestijd
Een camping in het hart van de stad? Antwerpen heeft het! City Camping Antwerp ligt op een rus-tige locatie naast de jachthaven op de Antwerpse Linkeroever en vlak bij het historisch centrum van 't stad. Via de iconische voetgangerstunnel onder de Schelde of met de overzet ben je te voet of met de fiets in een wip op de Grote Markt, aan de kathedraal en op de Groenplaats.
actua
  • Kamperen

Met 34 specifieke camperplaatsen, 45 grote kampeerplaatsen voor tenten en caravans, 14 trek-kersplaatsen en 2 glampingplaatsen is er aanbod genoeg. De camping beschikt over 20 fietsen die je voor 2 euro per dag kan huren. Op 1,5 km van de camping kan je te voet of met de fiets gratis de overzetboot nemen naar het Steenplein. 

Net naast de camping is een ruime speeltuin en de wat grotere kinderen kunnen zich volledig uitle-ven in het grote skatepark. Vlakbij vind je ook het openluchtzwembad De Molen, met een ver-warmd 50-meterbad. Er is ook een plonsbad, een grote ligweide en een lift voor personen met een handicap. Op wandelafstand van de camping kan je bij The Plage genieten van de beste mosselen van Antwerpen.

www.citycampingantwerp.be

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer