Kamperen met privé-sanitair op Kompas Camping

1 minuut leestijd
Campings met privésanitair zijn al een aantal jaren in opmars in Europa. Kamperen met de luxe van een eigen badkamer op je perceel, je toiletspullen bij de hand, nooit meer rennen om op tijd het toiletgebouw te halen, …
actua
  • Kamperen

De vraag naar eigen sanitair steeg recent ook in Vlaanderen (nav de Covid-pandemie) en daar speelde Kompas Camping op in. Vanaf 1 juli 2022 verblijf je op Kompas Camping op XL kampeerplaatsen met privésanitair (14 op Kompas Camping Westende en 16 op Kompas Camping Nieuwpoort). Dit project kwam mede door de hulp van Toerisme Vlaanderen tot stand.

Privé wat? Privésanitair op Kompas Camping dat is achteraan op een XL kampeerplaats (150 m²) een unit met daarin een badkamer (met wc, douche en wasbak) exclusief voor eigen gebruik. Deze unit is gelinkt aan je boeking en opent met een digitaal slot met cijfercode.

Boeken kan via de website van Kompas Camping

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer