Cristal: de volledig nieuw ontworpen integraal van Fleurette!

1 minuut leestijd

De Kepler Five is gebaseerd op de nieuwe VW T6.1 met korte wielbasis en is het meest flexibele familievoertuig ooit ontworpen. Met zijn ultracompacte afmetingen is het de ideale mix tussen een comfortabele en wendbare auto en de ideale reisgezel om de mooiste avonturen mee te beleven. 

actua
  • Kamperen

2021 staat in het teken van de komst van een volledig nieuwe integraal. Onder het vernieuwend design schuilen heel wat innovaties:

  • Grotere binnenhoogte (5 cm meer stahoogte)
  • Nieuwe voorruit (Beter verticaal zicht +5°)
  • Verbeterde ‘Vision’ zijspiegels (dubbele spiegels)
  • Betere aerodynamica van het front
  • Verbeterde warmteverspreiding (nieuwe uitgangen)
  • Nieuwe stickers 

Hij is verkrijgbaar met Frans bed (64 LDF) en vrijstaand bed (70 LMF, 74 LMF en 75 LMF).

Hij doet nu al veel stof opwaaien vanwege zijn vooruitstrevende technieken. Naast zijn Premium uitrusting valt hij op vanwege zijn huiselijke stijl met zitkussens in leer (Cristallin) en bijpassende gordijnen en decoratiemateriaal voor een harmonisch en gezellig geheel. Zijn ook standaard: een Truma 6 EH verwarming (gas en elektriciteit) een lederen stuurwiel en radiobediening aan het stuur.

Heb je meer interesse in een halfintegraal?

Fleurette presenteert enkele interessante nieuwe indelingen:  65 LJG (twinbedden in compacte halfintegraal 659 cm), nieuwe 73 LJG (twinbed, face à face zithoek), nieuwe 74 LMC (vrijstaand bed, face à face-zithoek), nieuwe 67 LO (dressing achteraan, face à face-zithoek, paviljoenbed),

Meer informatie op: https://www.fleurette-florium.fr/

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer