NEW KEPLER FIVE: De meest veelzijdige leefruimte. In slechts 4m90.

De Kepler Five is gebaseerd op de nieuwe VW T6.1 met korte wielbasis en is het meest flexibele familievoertuig ooit ontworpen. Met zijn ultracompacte afmetingen is het de ideale mix tussen een comfortabele en wendbare auto en de ideale reisgezel om de mooiste avonturen mee te beleven. 

De Kepler Five heeft een unieke indeling, met een keuken aan de achterzijde en een zitbank voor drie personen. Hij kan tot 5 personen vervoeren, zonder in te boeten aan uitrusting: high-end meubilair, een tweepits keukenblok, slaapgelegenheid met Froli comfort in een pop-up daktent, en zelfs een grote autonomie met 64 L schoon water en 30 L afvalwater.

Kenners zal het zeker opvallen, maar heel wat eigenschappen heeft de nieuwe Kepler 5 overgenomen van zijn grote broers. Noem het gerust het neusje van de zalm. Net als de Kepler One heeft dit model een grote compressiekoelkast met vriesvak, een zeldzaamheid in het monovolumesegment. Hij neemt ook de flexibiliteit van zijn grote broer Kepler Six over, door het aanbieden van een slaapbank en een optioneel mobiel toilet, mooi opgeborgen in een discrete koffer. Een echte luxe voor een omgebouwde bestelwagen!

De Kepler Five heeft ook het bijzondere kenmerk dat hij, ondanks zijn compacte afmetingen een zeer grote circulatieruimte en bewegingsvrijheid heeft.

Prijs: vanaf €53.690 (in 90 pk)

https://www.westfalia-mobil.com/fr/modelle/kepler/kepler-five.php

 

3

Deel je ervaring

Contact

Adres en contactgegevens

Over Pasar

Onze organisatie en onze missie

Ontdek de Pasar-afdeling in jouw buurt

Pasar heeft 290 afdelingen; wij zijn dus altijd dicht bij jou in de buurt!

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!