NEW KEPLER FIVE: De meest veelzijdige leefruimte. In slechts 4m90.

1 minuut leestijd

De Kepler Five is gebaseerd op de nieuwe VW T6.1 met korte wielbasis en is het meest flexibele familievoertuig ooit ontworpen. Met zijn ultracompacte afmetingen is het de ideale mix tussen een comfortabele en wendbare auto en de ideale reisgezel om de mooiste avonturen mee te beleven. 

actua
  • Kamperen

De Kepler Five heeft een unieke indeling, met een keuken aan de achterzijde en een zitbank voor drie personen. Hij kan tot 5 personen vervoeren, zonder in te boeten aan uitrusting: high-end meubilair, een tweepits keukenblok, slaapgelegenheid met Froli comfort in een pop-up daktent, en zelfs een grote autonomie met 64 L schoon water en 30 L afvalwater.

Kenners zal het zeker opvallen, maar heel wat eigenschappen heeft de nieuwe Kepler 5 overgenomen van zijn grote broers. Noem het gerust het neusje van de zalm. Net als de Kepler One heeft dit model een grote compressiekoelkast met vriesvak, een zeldzaamheid in het monovolumesegment. Hij neemt ook de flexibiliteit van zijn grote broer Kepler Six over, door het aanbieden van een slaapbank en een optioneel mobiel toilet, mooi opgeborgen in een discrete koffer. Een echte luxe voor een omgebouwde bestelwagen!

De Kepler Five heeft ook het bijzondere kenmerk dat hij, ondanks zijn compacte afmetingen een zeer grote circulatieruimte en bewegingsvrijheid heeft.

Prijs: vanaf €53.690 (in 90 pk)

https://www.westfalia-mobil.com/fr/modelle/kepler/kepler-five.php

 

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer