De coolste gadgets voor de zomer

Maak je leven onderweg of op de camping deze zomer zo makkelijk mogelijk met deze superhandige slimme tools.

Samenstelling Steven Durnez

3

Pluimgewicht

De nieuwe Antargaz Take5 is een propaangasfles met een roestwerende zinklaag en een topcoating. Ze weegt slechts 5 kg. Opgelet: de Take5 heeft een DIN-kraan, gebruikelijk in o.a. Duitsland, Nederland en Luxemburg, en dus niet de klassieke Belgische aansluiting. Om de Take5 te gebruiken heb je dus steeds een DIN-ontspanner nodig!

Leuk want: met een hoogte van 46 cm en een diameter van 23 cm past ze in nagenoeg elke flessenkast.

www.antargaz.be - € 18,50 - waarborg € 25

Hoog op je troon

Met dit handige toiletaccessoire tilt Thetford letterlijk je zitcomfort de hoogte in, meer bepaald 7 cm. De Thetford Toilet Seat Raiser is geschikt voor toiletten binnen de C200, C2, C3 en C4-reeksen. Het accessoire is makkelijk te plaatsen onder de originele zitting en het deksel. Er zitten duidelijke instructies bij.

Leuk want: handig voor camperaars die ’s ochtends nog wat stram zijn of voor wie graag wat hoger zit.

Verkrijgbaar bij je lokale dealer - www.thetford-europe.com - € 60

Koelbox op wielen

Een koelbox op wielen én in de vorm van de legendarische Volkswagen T1! De koelbox (met handige hendel) weegt 12,7 kg en meet 84 x 46 x 38 cm.  De luxueuze VW T1 is rood met wit en gemaakt van roestvrij staal. Het deksel ziet eruit als het originele vouwdak. Helaas is het prijskaartje in verhouding.

Leuk want: de echte VW T1-fan is verzot op dit hebbeding.

Verkrijgbaar via diverse websites, zoals www.campingshop-24.de - € 399

Cappuccino op de camping

Met de Inventum MK350 serveer je nu je eigen schuimige cappuccino of romige latte macchiato. Dit toestel laat je toe om tot 115 ml melk op te schuimen, goed voor twee heerlijke cappuccino’s. In 90 seconden warmt het toestel ook tot 240 ml melk op. Is de melk klaar, dan valt het apparaat automatisch uit.

Leuk want: een antikleeflaag voorkomt aangebrande randen en maakt schoonmaken extra makkelijk.

Verkrijgbaar via www.bol.com - € 36,99

En toen was er licht én muziek

Deze 2-in-1-lantaarn maakt je kampeeravonden extra gezellig met fijn sfeerlicht en een streepje muziek. De weer- en waterbestendige Coleman 360° Light & Sound geeft niet alleen 360° licht (400 lumen, in drie standen), onderin heeft hij een bluetooth-luidspreker voor de perfecte muzikale begeleiding bij de ondergaande zon. Dankzij de USB-poort laad je de lithium-ionbatterij makkelijk op. Zo is de lantaarn ook onderweg bruikbaar: tot zeven uur autonoom op de hoogste stand of tot vijf uur in combinatie met de speaker..

Leuk want: ook het gewicht valt mee (600 g).

www.coleman.eu - € 69

Zo licht als gas

De nieuwe generatie gasdrukregelaars van Truma is compacter, lichter en gebruiksvriendelijker dan ooit. Bovendien zijn ze makkelijker te monteren. Aan de werking wordt niets gewijzigd. Met een DuoControl CS sluit je twee gasflessen op elkaar aan. Het systeem schakelt automatisch over naar de tweede gasfles wanneer de eerste leeg is. Een geïntegreerde crashsensor laat je toe om de gasfles open te laten tijdens het rijden. Bij een aanrijding sluit hij meteen af.

Leuk want: ook het design kreeg een update.

Verkrijgbaar bij je lokale dealer - www.truma.nl - € 195

Je broodje is gebakken

De nieuwe Thetford 525-oven (15,8 kg, 23 l, 370 x 527 x 516 mm) is zo ontworpen dat hij naadloos aansluit op je koelkast en is geschikt om in te garen, bakken en grillen. Een vernuftig koelsysteem zorgt voor een optimale afvoer van de warme lucht zónder dat het kastje erboven of het plafond te warm wordt. Bij oververhitting schakelt de oven zichzelf uit. De ovenklep scharniert aan de bovenkant.

Leuk want: niets zo lekker als ’s morgens vers gebakken broodjes.

Verkrijgbaar bij je lokale dealer - www.thetford-europe.com - € 419

Zonder spanning koelen

De Dometic PLB40 is een lithium-ijzerfosfaataccu van 40 Ah die 12-voltapparatuur kan koelen zonder netspanning. Ze is licht en heeft een praktische handgreep. Een geïntegreerde DC-DC-lader biedt drie gebruiksvriendelijke manieren van laden: via de 12-voltaansluiting van het voertuig, een zonnepaneel of netspanning. Het geïntegreerde lcd-display toont je meteen de prestaties, waaronder accucapaciteit, laad/ontlaad- en vermogensstatus.

Leuk want: ideaal om je koelbox te voeden (tot 40 uur).

Verkrijgbaar bij Dometic dealers - www.dometic.com - € 699

 

Deel je ervaring

Contact

Adres en contactgegevens

Over Pasar

Onze organisatie en onze missie

Ontdek de Pasar-afdeling in jouw buurt

Pasar heeft 290 afdelingen; wij zijn dus altijd dicht bij jou in de buurt!

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!