REISWIJZER. Met de camper op de Peloponnesos

6 minuten leestijd

De rust, de zee, de oneindige geschiedenis van de Peloponnesos… Drie goede redenen om met je camper af te reizen naar Griekenland. Je leest er alles over in de Pasar Reisspecial Camper & Kamperen van januari 2023.

praktisch
  • Kamperen

Camping on board

Tel (+30)  2810 529 000, je wordt ook geholpen in het Nederlands

De formule camping on board is een absolute aanrader voor wie naar Griekenland wil met de camper. Wij reserveerden via Greekferries, de specialist op deze reizen.

De ferry naar Patras, de grooste haven van en de toegangspoort naar de Peloponnesos, vertrekt vanuit Ancona en Bari. Het makkelijkst en het dichtstbij is de havenstad Ancona. Ook vanuit bijvoorbeeld Venetië vertrekken er ferry’s naar Patras. Die varen wel minder regelmatig. Wees er voor de deze formule, waarbij je in je camper mag slapen, eten en leven, op tijd bij wat betreft de reservering. Tijdens het hoogseizoen zijn de plaatsen beperkt.

De prijs hangt af van de periode, de grootte van de camper en nog een aantal factoren.

Wij betaalden in de maand juni voor vier personen en een camper van 8,5 meter lang en meer dan twee meter hoog 1300 € heen en terug.

Meer info https://www.greekferries.gr

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer