Kamperen met kinderen: een heel avontuur

Voor je kinderen kreeg, trok je er graag spontaan opuit. Hop, tent in de rugzak, en gaan kamperen. Nu je een kroost hebt om voor te zorgen, lukt dat misschien minder vaak – en al helemaal niet spontaan. Maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn! Want eigenlijk zijn kinderen de perfecte kampeerders. Ze vinden alles spannend, ook als je heel dicht bij huis kampeert. Kamperen is een perfecte, budgetvriendelijke, avontuurlijke vakantie, waarbij je samen met je kinderen dichter bij de natuur komt te staan.

Wij zochten vier gezinnen op die van de tent hun tweede thuis maakten. Deze kampeerouders hebben nooit stress als ze met hun kinderen op vakantie gaan. ‘Het enige wat je hoeft te doen, is een beetje leven op het ritme van je kind. Maar dat moet je thuis ook’, zegt Koen Balduck, bestuurslid bij de Pasar-kampeerclub Happy Kids.

Tekst: Marijn Follebout 

Het volledige artikel is enkel beschikbaar voor Pasar-leden.
Wil je ook onbeperkt toegang tot onze artikels? Word vandaag nog lid!

Kom meer te weten over de voordelen voor Pasar-leden

 

Deel je ervaring

Contact

Adres en contactgegevens

Over Pasar

Onze organisatie en onze missie

Ontdek de Pasar-afdeling in jouw buurt

Pasar heeft 290 afdelingen; wij zijn dus altijd dicht bij jou in de buurt!

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!