Zeezoektocht

1 minuut leestijd

We zijn allemaal wel een beetje zot van de zee. Maar daarom niet per se van drukte op de dijk, bakken op het strand of zwemmen in zout water. Wie wel het ene wil maar niet het andere, is goed af met de Westkustfietsroute.

actua
  • Fietsen

De lus van 48,5 kilometer laat je een stukje zeedijk zien maar neemt je vooral ook mee naar het moois dat erachter ligt. Vertrekken en eindigen doe je in Nieuwpoort bij de Ganzenpoot, sluizencomplex en herinneringsplek aan de Eerste Wereldoorlog. Onderweg kan je in Veurne een toren beklimmen, in De Panne hoeve-ijs eten en in Koksijde genieten van het uitzicht op de duinen. Nog tot 8 november kan je ook deelnemen aan een zoektocht. Plaats de foto’s van trekpleisters onderweg in de juiste volgorde en wie weet win je een verblijf aan zee zodat je de tocht nog eens kan overdoen in een ander seizoen.

www.dekust.be

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer