Ontdek de primeurs van Hymer op Mobicar

7 minuten leestijd

Exclusief voor de Belgische markt, presenteert de Erwin Hymer Groep maar liefst zes primeurs op Mobicar. Reden genoeg dus om van 3 tot en met 7 oktober af te zakken naar Brussel Expo. Wil je deze primeurs al in avant première ontdekken? Klik dan zeker op ‘meer info’ !

actua
  • Kamperen

LMC - camper

Het speciale actiemodel camper bij LMC voor 2020, en uiteraard te zien tijdens Mobicar, is de stoere Grey Selection 150. Door de elegante cabinekleur in “Expedition Grey” is deze compacte camper een lust voor het oog. De uitgebreide standaarduitrusting biedt u aangenaam comfort – en plaats tot 4 personen. Ontdek de slimme oplossingen, die onze productontwikkelaars in dit model voor u hebben geïntegreerd. Laat u betoveren door het vriendelijke en functionele binnendesign, ideaal verlicht door het Skyroof. De Grey Selection 150 – uw vrijheid voor de gelukkigste momenten van het jaar.

Aan het woord is Andreas Michels, Productmanager campers LMC Sassenberg

Wat heeft u bij de ontwikkeling van dit speciale model Grey Selection als focus gehad?

 “Het was ons doel om een totaalpakket te ontwerpen, een complete camper waarmee men direct weg kan rijden en op vakantie kan gaan. We hebben daarvoor een hele batterij van geavanceerde oplossingen in de camper gestopt. Van kledinghaakjes bij de entree, die zowel van binnen als van buiten te bereiken zijn, tot aan meerdere USB aansluitingen in het woon en slaapgedeelte, waarmee verschillende mobiele apparaten kunnen worden opgeladen. Daarnaast hebben we ieder klein plekje in de camper benut, zodat we nog meer opberg- ruimte hebben kunnen creëren. Zo is het mogelijk om in een vloercompartiment dranken op te bergen, en zijn er vele andere opbergmogelijkheden voor bijvoorbeeld bril en telefoon.”

Meer info

LMC – caravan

Het nieuwe instapmodel caravan Sassino bij LMC  is precies goed voor u wanneer u de vrijheid van een caravanvakantie met uw gezin wilt ontdekken. Met zijn tot 6 slaapplaatsen in enkele bedden, tweepersoonsbed of stapelbedden en zijn compacte, doordachte indeling laat de Sassino niets meer te wensen over.

Met de 460 E en de 470 K presenteert LMC niet één maar twee goed doordachte indelingen die niets te wensen over laten op het gebied van comfortabel wonen en ontspannen reizen. Niet voor niets is de 460 E genomineerd als caravan van het jaar! Met een overall lengte van 6,76 meter, biedt de Sassino 460 E tot vier slaapplaatsen aan de achterzijde en aan de voorzijde. De Sassino 470 K, die 7,18 meter lang is, biedt zes comfortabele slaapplaatsen onder één dak. De totale hoogte van de caravan is 2,61 meter hoog; de stahoogte binnen meet 1,98 meter. "Met de ontwikkeling van de Sassino voldoen we aan de grote vraag naar een caravanversie die kort en compact is en ook, met een leeggewicht van 880 kilogram, extreem licht. In termen van comfort en functies, het is ook uitgerust met tal van handige en nuttige extra's die toeren een maken echt comfortabele ervaring, "zegt Bodo van LMC Caravan GmbH & Co. KG Diller.

Uiteraard biedt ook de vloer van de Sassino de unieke LMC- expertise - het wordt geleverd met een garantie van twaalf jaar voor het binnendringen van water. De Sassino heeft een hoogwaardig AL-KO chassis waarvan de lichtgewicht constructie zorgt voor verbeterde rijdynamiek en hoger rijcomfort. Het verlaagde frame biedt gemakkelijker toegang en betere aerodynamica. De standaardfuncties van de Sassino zijn onder andere hoeksteunen en een semi-achterlopende arm ophanging en stalen wielen. Qua lichaamsbouw vallen de grote ramen aan de voor- en achterzijde  waardoor veel daglicht naar binnen komt. Bovendien zijn de ramen uitgerust met multifunctionele jaloezieën met privacy schermen. De vloer, voorkant, dak en achterkant zijn gebouwd van het beproefde materiële GFK - naar een standaard die veel verder gaat dan het gebruikelijke in het instapsegment. De buitenwanden zijn gemaakt van gehamerd plaatwerk.

Meer info

Sunlight – camper

Happy birthday, Sunlight! In onze speciale editie modellen XV hebben we al onze knowhow gestoken, die we de afgelopen 15 jaar hebben opgedaan. Dat zijn 15 jaren geweest waarin wij voor veeleisende en avontuurlijke reizigers hoogwaardige kampeerauto’s hebben ontwikkeld en gebouwd. Ze zijn visueel gestroomlijnd en zitten boordevol eersteklas apparatuur en een doordacht ontwerp voor maximaal plezier onderweg.

In 2020 bieden we zowel de T 68 als de T 69 L in opvallende jubileumedities met een vooruitstrevend en modern, maar toch strak en klassiek exterieur. De metalen zwarte cabine van de lage profielen schittert met een vleugelachtige, zwart-matte taping en gaat soepel over in de zilveren platen van de zijwanden. Ook past het speciale Sunlight-logo met een witte palmboom op de grill perfect bij de monochrome stijl van de modellen die zijn gebouwd om de verjaardag te vieren. De bumpers zijn geverfd in zwart metallic, evenals het fietsenrek en het chassis van de jaloezieën zijn zwart. Het hoge achterprofiel onderstreept verder het slanke, sportieve ontwerp van de XV.

Het interieur toont een nieuwe, supercomfortabele echt lederen Alcantara-inrichting met stoelen met een fraai XV-logo-borduursel. De speciale T-edities komen ook met ingelijste vensters en een multimediapakket inclusief kabels voor een TWIN achteruitrijcamera. Met zijn 22" LED-TV en een volledig automatische SAT-schotel plus een hele reeks andere extra's zetten de XV-modellen nieuwe normen.

Meer info

Laika - Camper

Laika belichaamt de Italiaanse cultuur van de Dolce Vita en biedt zijn klanten een unieke reiservaring in een omgeving die rijk is aan design, elegantie, comfort en ergonomie.

Het gloednieuwe Kosmo-assortiment campers bevat de kenmerkende kwaliteit en stijl van Laika in een dynamisch voertuig dat is ontworpen om klaar te zijn voor uw volgende avontuur. Kosmo is de perfecte combinatie van functionaliteit, dynamische prestaties en superieure kwaliteit.

Het Kosmo-assortiment is ontworpen voor gezinnen en koppels op zoek naar een praktisch en veelzijdig voertuig om te genieten van de vrijheid van reizen. Het zit boordevol details en is een functionele en dynamische camper, ideaal voor liefhebbers van lifestyle in de open lucht en voor iedereen die op een nieuwe manier van zijn vakantie wil genieten. Kosmo belichaamt alle waarden van het merk - de geest van avontuur, premium kwaliteit en projectie in de toekomst. Met Kosmo ontmoet de toekomst traditie. Een eerbetoon aan de oorsprong van de merken en aan de dromen in het ruimtetijdperk van oprichter Giambattista Moscardini, die het bedrijf noemde naar de hond die pionierde in de ruimtevaart. Nieuwe voertuigen voor nieuwe reizigers ... Laat het avontuur beginnen!

De grote woonkamer heeft een opmerkelijke binnenhoogte van 213 cm. Het tafelblad in elegante chocoladetinten pakt de kleur op van de afwerking die onder de bergkasten loopt. Het dakraam van 70x50 cm boven de woonkamer is standaard en garandeert uitstekende natuurlijke verlichting om overal van uw camper te kunnen genieten. Veel aanpassingsmogelijkheden worden aangeboden, inclusief een speciaal samengesteld “Kosmo Pack” zodat u alles heeft wat u zou eventueel zou missen.

Meer info

Dethleffs – Camper

Logisch, bij het zoeken naar een nieuwe kampeerauto – uw nieuwe gezinslid – zijn overtuigende details, gegevens en feiten belangrijk. Maar wat als deze lijst u bij de Pulse al compleet overtuigt?

Mist u en uw partner nog iets, wat uw hart sneller doet kloppen? Een harmonische en gezellige ambiance, dat door licht sfeervol in scene wordt gezet? Dan is dit uw balans – uw Puls(e).

Na de succesvolle lancering van de Pulse in modeljaar 2019 gaat het succes van de Pulse in 2020 nog een stapje verder. De unieke lichtcompositie LIGHT MOMENTS wordt harmonieus aangevuld met een tijdloos klassiek interieur en zorgt voor een volkomen nieuw gevoel van wonen. De mooie, volledig traploze vloer in de woonruimte ziet er aangenaam uit als tegels, een perfecte afronding van de tijdloze stoffering. Dankzij de lichte opbouw biedt de Pulse Classic veel extra beladingscapaciteit, zelfs als 4 personen met een max. toelaatbaar gewicht van 3,5 ton onderweg zijn.

De Pulse Classic biedt vier verschillende indelingen: twee varianten met queensbed en twee met eenpersoonsbedden. Op een lengte van nauwelijks 740 cm is bovendien voldoende plaats voor een ruime badkamer met douchecabine ertegenover. Bovenop het ruime en elegante interieur beschikt de Pulse Classic over een omvangrijke standaarduitvoering.

Meer info

Dethleffs – caravan

Hoe fijn is het om onderweg te zijn – lekker op vakantie. Nieuwe plekken te ontdekken, nieuwe vrienden te maken en tijd door te brengen met het gezin. Kortom: genieten van alles, met, bij en om de caravan. Met een Dethleffs caravan kunt u dit op een speciale manier ervaren. Ontdek hoe fijn het is om met een Dethleffs caravan onderweg te zijn. Gaat u mee?

“De Nomad is al jarenlang een trouwe reisbegeleider van Dethleffs. Daarom kozen we er dit jaar voor om hem in een elegant ’nieuw jasje’ te steken. Een absoluut hoogtepunt is bovendien het uitgekiende lichtconcept uit onze ’lichtfabriek’. Dat zorgt voor een goed gevoel bij iedereen die graag kampeert. Ik ben ervan overtuigd dat ook de voortreffelijke standaarduitvoering stijlbewuste caravanfans zal bekoren.”

Benjamin Schaden • Afdelingshoofd caravan, kampeerder met hart en ziel

Ervaring loont!

De Nomad straalt een nieuwe, stijlvolle glans uit. Door het lichte, moderne, frisse interieurdesign, de indirecte verlichting, de omvangrijke standaarduitvoering en stijlvolle details is het de perfecte caravan voor veeleisende kampeerders.

Een elegante toercaravan of grote, luxueuze tandemasser – de Nomad biedt een ruime keuze aan uitgekiende oplossingen voor reizende koppels. Komt er opeens bezoek, kunnen snel extra slaapplaatsen worden gecreëerd.

Meer info

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer