REISWIJZER. Met de camper naar Hardangervidda

5 minuten leestijd

Het Noors Nationaal Park Hardangervidda ligt op het grootste bergplateau van Noord-Europa en omhelst de graafschappen van Buskerud, Telemark en Hordaland. Het beslaat een gebied van 3422 km2.

praktisch
  • Kamperen
  • Uitstappen en vakanties

Erheen

Met de ferry

De snelste manier om meteen aan je roadtrip te beginnen, is om over te steken vanuit Denemarken.  De kortste overzet gaat vanuit Hirtshals naar Kristiansand. Een overtocht met de catamaran Fjord FSTR duurt ongeveer 2,5 uur. De hond mag mee in de achterste salon en op het achterdek.

Over The Bridge

Wil je niet vasthangen aan de vertrektijden van een ferry, dan kan je ook via Denemarken langs de Grote Beltbrug en de Sontbrug via Zweden Noorwegen bereiken. Kies voor een ØresundGO, zo betaal je per rit met een camper maar 340 DKK ipv 980 DKK.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer