Kersverse drieling bij Sunlight

1 minuut leestijd

Als eerste fabrikant lanceert Sunlight haar nieuwe modellen voor 2024. Smaakmaker worden de drie halfintegralen, die voor het eerst op Ford Transit verkrijgbaar zijn.

actua
  • Kamperen

Naast Fiat en Citroën versterkt de Duitse fabrikant zijn gamma met de Ford Transit. Ford is niet nieuw, we zagen hem eerder al verschijnen in de vorm van een buscamper. De drieling valt meteen op met zijn zwarte stuurcabine. Onder de motorkap huist een 130 pk motor in combinatie met een manuele zesversnellingsbak.

Zwarte lichtmetalen velgen en een moderne achterwand waarin de lichtblokken met elkaar verbonden zijn via een doorlopende LED, geven hem een premiumlook.  Het vernieuwde interieur combineert warm notenhout met zwarte kastfronten in het keukenblok en witte bovenkasten met zwarte hangrepen voor de rest van het interieur.

Van de drie nieuwe indelingen zijn er twee verkrijgbaar met een twinbed: de T670S (699 cm) en de T690L (736 cm). De kortste van de twee krijgt het plaatsbesparende Variobad met een zwenkwand, de grootste telg een gescheiden badkamer met afzonderlijke douchecabine. Deze badopstelling komt ook terug in de T670S (637 cm) met vrijstaand bed. De keuken krijgt een tweepits gasfornuis en een koelkast van 156 liter.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer