Klaar voor het ruigere werk

1 minuut leestijd

De Franse fabrikant Pilote ziet heil in compacte halfintegralen. Reden genoeg om hun 60ste verjaardag extra in de verf te zetten en de nieuwe Pilote Altas te introduceren.

actua
  • Kamperen met de motorhome

Huisleverancier is de Ford Transit Trail die een stoer en robuust uiterlijk heeft, maar daarnaast ook een mechanisch sperdifferentieel heft waardoor je bij nat gras, onregelmatige wegen of zand vermogen brengt naar het wiel met de meeste tractie brengt. Hiermee voorkom je spinnende wielen en hou je grip op de weg. Dat dit is een stoere machine is, merk je ook aan de grote zwarte grill met Ford-letters en de zwarte bumpers en wielen.

Er worden twee indelingen in de markt gezet die beiden 220 cm breed zijn. De A660D (660 cm) is een leuke indeling met face à face-zithoek, keuken aan bestuurderskant en een dwarsbed achterin. De langere A690D (699 cm) biedt vier slaapplaatsen in de vorm van een extra elektrisch paviljoenbed boven de zithoek. Beide zijn 288 cm hoog. Het interieur mag gezien worden en hierin durft de constructeur ook eigenzinnig zijn: fris en modern met veel hout, witte, zwarte én zelfs groene kleuren! 

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer