Met of zonder paviljoenbed ?

1 minuut leestijd

De Duitse fabrikant binnen de KnausTabbert Groep lanceert zijn nieuwe halfintegralen op Ford Transit.

actua
  • Kamperen met de motorhome

Je hebt de keuze uit twee reeksen: de CaraSuite met een paviljoenbed boven de zithoek en de CaraLoft als klassieke halfintegraal. De CaraLoft 650 MF (699 cm) is ontworpen voor twee mensen met zijn Frans bed met aanpalende badkamer en maxisalon. Hoewel je met vijf kunt tafelen, kun je maximum met drie personen slapen.

Bij de CaraSuite heb je keuze uit de CaraSuite 650 (699 cm) en 700 MEG (741 cm). Beiden krijgen een twinbed achteraan en 155 pk onder de motorkap in combinatie met een automatische of handgeschakelde versnellingsbak. Uiterlijk herken je ze meteen aan de hogere overkapping. Onder het paviljoenbed geniet je nog maar liefst 185 cm stahoogte.

Leuk is ook dat de bovenkasten beschikbaar blijven als het bed naar beneden is. Het grote verschil in beide modellen is de badkamer. Bij de kortere 650 is dat een compacte badkamer in één geheel, bij de langere 700 MEG heb je aan de bestuurderskant het toilet en wastafel en aan de andere kant de douchecabine.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer