Klaar voor het vuile werk

1 minuut leestijd

De Duitse fabrikant Hymer merkt een stijgende vraag naar 4x4 aangedreven campers. Daarom pre-senteert hij twee populaire modellen als CrossOver-versie: de halfintegraal ML-T 570 (689 cm, twinbed) en de buscamper Grand Canyon (593cm, dwarsbed).

actua
  • Kamperen met de motorhome

Je herkent ze meteen aan hun stoere uiterlijk en de 11 inch ledbar op het dak van de stuurcabine. De 16 inch all-terrainbanden zijn niet alleen stoer, ze kunnen elk terrein aan. Ze staan ook 9 centimeter hoger op hun wielen.

∙Beide modellen krijgen een sterke 6 kW-dieselverwarming met een aanvullend elektrisch element. Deze blijft werken tot op een hoogte van zelfs 1.500 meter.

Verder noteren we twee lithium-accu’s, een omvormer en een of twee zonnepanelen van elk 90 watt. Dankzij de zonnepanelen kan je tien dagen autonoom reizen.

Beide modellen staan op een 4x4 aangedreven Mercedes-Benz Sprinter-chassis (140 pk), in combinatie met een 7 TRONIC-automaat.

Nog dit: de halfintegraal is voorzien van een reservewiel op de achterwand, een ladder en dakrails. De Grand Canyon is dan weer optioneel verkrijgbaar met een daktent.

De CrossOver-modellen zijn meteen leverbaar.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer