Lichtgewichtaccu met xtreme power

1 minuut leestijd
Met de PowerXtreme X75 of X125 heb je een krachtige accu aan boord die aanzienlijk minder weegt dan een traditionele loodaccu.
accessoire
  • Kamperen

Dankzij de bijzondere eigenschappen van dit type accu beschik je onderweg toch over heel veel comfortabele energie. De PowerXtreme lithiumaccuserie is ontworpen door experts in LiFePO4-energiesystemen. De lithiumaccu bestaat uit een serie LiFePO4-accucellen bewaakt door een Battery Management System.

Speciaal voor campers

In de PowerXtreme-serie van deze lichtgewichtaccu’s zijn voor gebruik in campers de X75 en X125 optimaal. De status en conditie van een PowerXtreme-accu is af te lezen met een app op de smartphone.  In een paar woorden: gebruiksvriendelijk, krachtig, licht en compact, onderhoudsvrij, duurzaam, veilig en met een lange levensduur.

www.powerxtreme.nl

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer