LMC nog lang niet met pensioen

2 minuten leestijd
De Duitse fabrikant maakt al 65 jaar het mooie weer in camperland. Naast de introductie van een 65 Years Edition gaat de aandacht vooral uit naar de nieuwe Cruiser en een extra indeling in de populaire halfintegraal Element.
actua
  • Kamperen met de motorhome

Groter dan je denkt 

De nieuwe Cruiser valt meteen op door de geringe hoogte van 269 cm, vrij uniek bij halfintegralen. Dat merk je niet in het interieur met een stahoogte van 198 cm. De grote garages zijn bijzonder handig ingericht, net zoals de opbergvakken in de vloer en onder de zitbank. De uitrusting omvat een achteruitrijcamera en een geïsoleerde vers- en vuilwatertank.  

Er zijn twee nieuwe indelingen, beide met achteraan een twinbed dat je kan omvormen tot één groot ligvlak. De Cruiser T732G is 755 cm lang en heeft een aparte badkamer. De Cruiser T662 G is slechts 699 cm lang en heeft een Vario-badkamer. Toilet en wastafel bevinden zich in één ruimte maar dankzij een verdraaibare wand kan je de ruimte omvormen tot een volwaardige douchecabine. Het interieur is uitgevoerd in zachte tinten, bruin voor de meubels en wit voor de bovenkasten en tafel- en keukenblad. De ecolederbekleding past er mooi bij. Indirecte sfeerverlichting zet de toon. In beide modellen kan je de zithoek ombouwen tot een extra slaapplaats.  

Nog nieuw in de Cruiser: de mogelijkheid om een pop-updaktent te monteren, waardoor je twee extra personen te slapen kan leggen.  

Buitenbeentje  

In de Cruiser-reeks zit ook een buitenbeentje: de Cruiser V646 G. De V staat voor ‘Van’, wat slaat op de smalle buitenbreedte van slechts 222 cm. Daardoor is hij bijzonder flexibel en wendbaar. Ook hier zitten achteraan een twinbed en de Vario-badkamer. De lengte is 676 cm. Om de 65ste verjaardag van LMC te vieren is deze Cruiser V646 G ook verkrijgbaar als 65 Years Edition, met tal van extra accessoires.  

Element groeit verder  

De vorig jaar geïntroduceerde Element doet het goed. De reeks groeit verder tot vijf indelingen, met achterin een Frans (hoek)bed met daarnaast de badkamer. In het midden aan de bestuurderskant is de L-vormige keuken geplaatst, ertegenover een kast en de 142 l koelkast. Aangenaam ruim is de stahoogte van 212 cm. De zithoek bestaat uit een maxisalon. Optioneel kan je een 1-persoonshefbed boven de zithoek laten plaatsen. De Element T638 is 698 cm lang en 232 cm breed. 

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer