Malibu Van maakt het gezellig

1 minuut leestijd
Malibu Van, die van de buscampers dus, lanceert innovatieve nieuwigheden. Ook hier voor het eerst een pop-updaktent, bij moederbedrijf Carthago zelf ontworpen en geproduceerd, die in geopende toestand meer stahoogte geeft of een slaapoppervlak van 200 bij 135 cm. Naar wens ook verkrijgbaar met het GT Skyview-dakraam boven de stuurcabine.
actua
  • Kamperen met de motorhome

Innovatieve trendsetter is Malibu Van met het nieuwe First Class-Two Room concept, voor het eerst toegepast in de nieuwe 640 LE RB met twinbed achteraan. Je kan nu, net als in volwaardige campers, de woonruimte volledig afzonderen van de bad- en slaapkamer. Daarvoor waren enkele ingrepen nodig. Zo staat de koelkast nu onder het aanrecht, dwars geplaatst, dus ook van buitenaf bereikbaar. Door het verlagen van de koelkast krijgt het keukenblok een langer werkblad en extra kastruimte.  

En er is nog meer! In een combinatie van de vaste badkamerdeur en een mobiele wand maakt deze extra ruimte in één klap deel uit van de badkamer! Mooi gevonden: overdag extra werkblad, wanneer nodig extra ruimte in de badkamer. De bovenkasten vormen een compacte kast met legvakken en kleerhanger. Nog meer ruimte is er in de praktische kleerkast onder het linkerbed. Het twinbed is maar liefst 203 cm lang aan passagierszijde (189 cm aan bestuurderszijde). De badkamer zelf krijgt een verbeterd systeem met plexiwanden voor een volwaardige douchecabine. 

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer