LMC voor grote gezinnen

1 minuut leestijd
De LMC Sassino heb je al rond de 14.000 euro en de caravans bieden – afhankelijk van het model –plaats aan zes personen.
actua
  • Kamperen met de caravan
  • Kamperen

. De reeks bestond al, maar de Duitse fabrikant breidt ze wegens succes verder uit met drie extra plattegronden. Zo is er de 620 cm lange Sassino 390K met stapelbed en een ruime zithoek.

Bij de iets kortere (618 cm) Sassino 430D beschik je dan weer over de populaire keuken achteraan en een dwarsbed voorin.

De grootste telg van de drie, de Sassino 450D (708 cm) heeft een eindkeuken en pakt uit met grote kasten. Alle Sassino’s hebben een beperkte buitenbreedte van slechts 212 cm. Ideaal voor kampeerders die op zoek zijn naar een caravan die niet te veel uitsteekt ten opzichte van de trekauto.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer