Maak kennis met je nieuwe droomhuis op wielen

1 minuut leestijd
Het Caravansalon in Düsseldorf, de jaarlijkse kermis voor fans van een huis(je) op vier wielen, vindt plaats van zaterdag 28 augustus tot en met zondag 5 september.
actua
  • Kamperen

Het Caravansalon, de grootste beurs voor caravans en campers ter wereld, is aan zijn 60e editie toe. 645 merken tonen in 13 hallen van de Messe van Düsseldorf hun nieuwste speelgoed. Zowel geroutineerde camper- en caravanbewoners als geïnteresseerde groentjes zijn welkom.

“In Hal 12 kom je in de starterswereld te weten hoe je begint met deze speciale vorm van vakantie”, aldus projectdirecteur Stefan Koschke. “Hier beantwoorden experts basisvragen over het passende modeltype, het toegelaten totale gewicht en technische details van de voertuigen.”

In Düsseldorf kan je niet enkel advies krijgen, maar ook nieuwe types bekijken. Naast caravans en campers worden er ook fietsen, tenten en ander kampeermateriaal getoond aan de wereld. Nieuw is de hal waar bezoekers kennis kunnen maken met campings, regio’s en bestemmingen, met een extra focus op natuurbeleving.

Dagtickets kosten 15 euro en kunnen enkel online gekocht worden. Enkel toegang voor wie bewijs van negatieve test of vaccinatie kan voorleggen.

Meer info: https://www.caravan-salon.com/nl/Home/Internationale_Startseiten/home_nl

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer