Malibu verfraait halfintegralen en integralen

1 minuut leestijd
Na vijf jaar neemt moederbedrijf Carthago de Malibu-campers (niet te verwarren met de gelijknamige buscampers) onder handen.
actua
  • Kamperen met de motorhome

Onder de naam Generation M krijgen de halfintegralen en integralen dezelfde toptechnologie als de linerklasse: de innovatieve verbindingstechniek tussen dak en zijwanden in combinatie met het hagelbestendige GFK-dak, de GFK-bodemplaat en de volwaardige dubbele bodem. De zij- en achterwanden krijgen een elegante ronding en de ramen zijn mooi weggewerkt in de zijwanden.  

Meer ruimte en licht 

Binnen vallen de bovenkasten meteen op door de licht naar binnen afgeronde kastkleppen. In de slaapkamer zien we een klassieke rechte vorm. Het bicolour interieur combineert de witte kastkleppen met warm hout, in contrast met de grijze vloer. De interieurvariant Bellagio is een blikvanger met nieuwe sfeerverlichting van plafond tot vloer. In de zitgroep noteren we een nieuwe L-zitbank met eronder een draaibare schoenenkast. Naargelang van de indeling past een 32” televisie in een kast met schuifsysteem. In de keuken is er meer ruimte op het aanrecht, ook in de badkamer werd de ruimte geoptimaliseerd.  

In totaal heb je de keuze uit acht halfintegralen en zeven integralen in lengtes van 655 tot 748 cm.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer