Met zes of acht op reis

2 minuten leestijd

Roller Team lanceert met de nieuwe Kronos 279 M een alkoofmodel met maar liefst acht slaapplaatsen.

actua
  • Kamperen met de motorhome

Het bijzondere aan deze camper is het flexibele stapelbed achteraan dat bestaat uit twee tweepersoonsbedden boven elkaar. Het bovenste bed is bereikbaar via een ladder op 150 cm hoogte. Het onderste bed kan elektrisch omhoog worden geschoven, waardoor je meer ruimte krijgt voor opslag.

Hierdoor kan de ruimte onder het bovenste bed worden gebruikt als een typische achtergarage voor het opbergen van spullen. Het bovenste bed kan ook nog eens met 20 centimeter worden versteld om plaats te bieden aan grote sportartikelen of een fiets. Naast het dubbele stapelbed in de achterzijde van de camper heb je een klassiek tweepersoonsbed boven de bestuurderscabine. Daarnaast kan er nog een extra bed worden gemaakt van de zithoek achter de bestuurderscabine.

Bij de halfintegralen springen twee nieuwe indelingen in het oog. De nieuwe Kronos 274 TL (745 cm) heeft zes gehomologeerde zitplaatsen en zes slaapplaatsen in de vorm van een stapelbed, een om te bouwen zithoek en een elektrisch paviljoenbed van 190 bij 160 cm. De compactere Kronos 234 TL (699 cm) is dan weer op maat van twee personen.

Hij heeft een face à face zithoek met paviljoenbed en tegen de achterwand een garage met erboven kastruimte. De Kronos, voorheen beschikbaar op Ford Transit, is terug beschikbaar op Fiat Ducato. Liefhebbers van Peugeot of Citroën kiezen voor de nieuwe Kronos Advance. Bij de buscampers is de Livingstone 6 met twinbed nieuw. Invoerder Urbano zet met de Performance reeks een speciale versie van deze campers in de markt.

www.rollerteam.it

 

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer