Out of the box

1 minuut leestijd

Als een van de weinige fabrikanten kiest Affinity voor de MAN TGE als basisvoertuig. De nieuwe Affinity Duo krijgt de eer en krijgt heel wat rijassistentiesystemen.

actua
  • Kamperen met de motorhome

Met een totale lengte van 684 cm is hij iets langer dan pakweg de Peugeot Boxer, waardoor er meer ruimte is voor de badkamer achteraan. Die bevindt zich over de volledige breedte en heeft een afzonderlijke douchecabine. Verder heb je twee zitplaatsen en twee slaapplaatsen in een Frans bed van 132 cm bij 190 cm.

Overdag kan je het gedeeltelijk opvouwen voor een betere doorgang. Een zithoek is er niet, wel een verwijderbare tafel die aansluit op de twee voorste cabinestoelen. Bij voorzieningen zit een verswatertank van 200 l, die onder de vloer is gemonteerd,vorstbestendig in de dubbele bodem. Je hebt ook een 120 Ah accu, elektrische instaptrede, dakvensters met ventilatoren en een koelkast van 70l.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer