Morelo en de comeback van de premium alkoven

1 minuut leestijd
Na jaren van afwezigheid is de Morelo Palace terug verkrijgbaar als alkoofversie. Het nieuwe mo-del krijgt als onderstel de krachtige Iveco Daily 70 C 18 en heeft qua look-and-feel de premiumaf-werking, ruimtebenutting en technische verfijning die we van de Duitse fabrikant gewoon zijn.
actua
  • Kamperen
  • Kamperen met de motorhome

Primeur: voor het eerst zijn zes gehomologeerde zitplaatsen optioneel verkrijgbaar. Liefst vijf indelingen maken hun opwachting. Twee daarvan met fietsgarage, de overige drie hebben ruimte voor een scooter. Je kiest tussen drie indelingen met een vast bed achteraan en twee indelingen met een rondzit. Die laatste bouw je in een oogwenk om tot een comfortabele slaapplaats. Afhankelijk van het model en de uitrusting ligt het maximale laadvermogen tussen 1.865 kg en 2.460 kg.

De nieuwe integraal Palace 88 G meet net geen 9 m en is in de wereld van Morelo een compact voertuig. Het was voor de ontwerpers dan ook een uitdaging om niet in te boeten aan ruimte en comfort. Hij heeft een laadvermogen van 1.950 kg. Al past een Smart perfect in de garage. Deze nieuwkomer is ook geschikt voor kampeerplaatsen zonder XXL-lengte.

Morelo vertrouwt voor dit model op een beproefde plattegrond. Achteraan bereik je een groot, vrijstaand bed via de grote wastafel met spiegelkast in de badkamer. Vanuit de kast brengen trappen aan beide zijden je naar het slaapgedeelte.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer