Nieuw campermerk bij Depolim

1 minuut leestijd
België is een nieuw campermerk rijker. Depolim uit Lommel heeft de primeur: het exclusieve dealerschip van Ahorn Camp voor België én Nederland.
actua
  • Kamperen met de motorhome

Depolim motorhomes nam onlangs zijn intrek in een nieuwe pand in Lommel. Naast een grote kampeerwinkel kun je er ook terecht voor verhuur en de verkoop van de merken SunLiving en Hobby. Tijdens de officiële opening had zaakvoerder Rudi Stevens een primeur: het exclusieve dealerschip van Ahorn Camp voor België én Nederland. 

Dit Duitse merk is al dertig jaar een vaste waarde in de kampeersector. Bijzonder is dat ze enkel campers bouwen op Renault chassis. Daardoor hebben ze ook een stevig netwerk bij meer dan dertig Duitse Renault dealers. Als je dit nieuwe merk graag leert kennen, de eerste modellen zijn te ontdekken in de nieuwe showroom van Depolim. Bij Ahorn Camp kun je zowel terecht voor (monovoulme) buscampers, alkoof- en halfintegralen.

www.depolim.be

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer