Ontdek de wereld van de caravan op CARAVAN SALON Düsseldorf 2021

2 minuten leestijd
Van 28 augustus tot en met 5 september 2021 is Düsseldorf weer de place to be voor iedereen met een hart voor kamperen. ’s Werelds toonaangevende beurs voor campers, caravan en uitrusting vindt dan voor de 60ste keer plaats.
actua
  • Kamperen met de caravan

Met 600 exposerende bedrijven biedt het CARAVAN SALON een representatief overzicht van de branche. Bezoekers kunnen zich verheugen op een grote keuze aan merken, modellen en indelingen en hebben in Düsseldorf de unieke mogelijkheid om al hun favoriete modellen direct ter plaatse te vergelijken en aan de tand te voelen.

Bovendien zullen de exposanten de absolute topnieuwigheden van het seizoen voorstellen. In 13 hallen en op het buitenterrein presenteren zij ’s werelds grootste keuze aan caravans, campers, kampeerbusjes, voertuigtechniek, componenten en uitbouwdelen, tenten, mobiele woningen, caravaning- en campingtoebehoren & equipment, outdoor-kleding en – uitrusting, reisbestemmingen en natuurregio’s, camping- en staplaatsen.

Nieuwe indeling

In vergelijking met de voorbije jaren wordt de halindeling lichtjes aangepast. Hal 3 wordt de thuishaven voor de exposanten in de segmenten TRAVEL & NATURE en EQUIPMENT & OUTDOOR. Het aanbod in hal 3 wordt aangevuld met exposanten en handelaren voor tenten en voortenten en de directe verkoop.

Ha 17 zal dit jaar weer in gebruik worden genomen en zal volledig met campers worden bezet. Meer dan 220 exposanten in het segment TECHNOLOGY & COMPONENTS vormen de B2B-afdeling van CARAVAN SALON en leiden ertoe dat ook hal 14 weer zal worden toegevoegd. De exposanten uit de segmenten voertuigtechniek, componenten en bouwdelen zijn zodoende in de naast elkaar liggende hallen 13 en 14.

De grootste oppervlaktegroei genereren de aanbieders van kampeerbusjes, die de hallen 12 tot en met 15 geheel in beslag zullen nemen.

Hal 5 blijft gereserveerd voor het PREMIUM-segment met luxemodellen, seriemodellen en off the road-voertuigen. In de hallen 1 en 4, 9 tot en met 11 en 16 en 17 zijn zoals gebruikelijk de campers en caravans te vinden.

Actuele informatie is te vinden op www.caravan-salon.de.

Ticketprijzen:

  • Volwassenen Euro 15,00
  • Verlaagd en ADAC Euro 11,00 Leerlingen, studenten
  • Kinderen (6 tot 12 jaar) Euro 5,00
  • Middagkaart Euro 9,00 (maandag - vrijdag, 14:00 - 18:00 h)

Online tickets te reserveren vanaf 20 juli op www.caravan-salon.de

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer