Rapido komt met nog meer en nog beter

2 minuten leestijd

De C-reeks van Rapido - halfintegralen met een smalle buitenbreedte van 217 cm – krijgt er een vierde model bij.

actua
  • Kamperen met de motorhome

De nieuwe C03 (619 cm) krijgt de Peugeot Boxer als onderstel en een dwarsbed achterin. Hoewel hij ideaal is voor een reizend koppel, biedt hij 4 zitplaatsen en 3 slaapplaatsen, waarbij je de zithoek standaard tot een extra slaapplaats kan omvormen. De keuken heeft zeer ruime laden, een uitschuifbaar blad, een groot rechthoekig gootsteen, twee kookpitten en een koelkast van 140 liter met onderin een flessenlade. De woonruimte biedt plaats aan 5 personen, met 2 zitplaatsen op de cabine stoelen, 2 op de voorwaarts gerichte bank en 1 op het klapstoeltje bij de ingang. Een van de voordelen van deze woonruimte is de L-vormige bank (inklapbaar) waar je je benen kunt strekken, en de inklapbare tafel om de doorloopruimte aan boord te verbeteren.

Serie 6F

Rapido introduceert de vernieuwde Serie 6F, met vier compacte campers op basis van de Peugeot Boxer 140 pk, met de nieuwe Rapido 606F (669 cm) als orgelpunt. Achteraan zit een ruime dressing boven een garage die 120 cm hoog is. Slapen kan in het elektrisch paviljoenbed van 150/130 bij 195 cm en de omgebouwde zithoek van 115 bij 208 cm. De Serie 6F heeft enkele belangrijke veranderingen ondergaan, zoals een nieuw ontworpen cabineovergang. Het panoramisch venster boven de stuurcabine werd groter en is nu een vast raam. Een elektrisch ontdooisysteem voor het panoramische glazen dak is toegevoegd, gekoppeld aan de ventilatie en verwarming van het voertuig. De achterwand is opnieuw ontworpen met een subtiele spoiler die in lijn is met het dak, en nieuwe design zijstijlen met zwarte koolstofvezelaccenten op de lichten. In het interieur valt de naadloze integratie van de meubellijn op, die doorloopt tot aan de voorkant van de cabine.

Luceo interieur

Rapido heeft enkele wijzigingen aangebracht in het vorig jaar geïntroduceerde Luceo-meubilair. De wijzigingen veranderen niet de oorspronkelijke ambitie - strakke lijnen zonder zichtbare handgrepen - maar voegen extra contrast en warmte toe: een nieuwe muisgrijze decoratie in de keuken, zwarte accenten op de bovenkastdeuren en een matzwarte bekleding in de opbergkasten.

Nieuwe buscamper

Bij de buscampers is de Rapido Van V65 XL terug van weggeweest. Bijzonder is dat hij op 636 cm buitenlengte een stahoogte heeft van 288 cm met een tweepersoonspaviljoenbed dat je kan neerklappen. Hij heeft een ingenieuze kleerkast in de douchecabine. Je kan ook een badkamer vormen over de volledige breedte van de camper.

www.rapido.fr

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer