Twee nieuwe buscampers bij Rimor

2 minuten leestijd

De Italiaanse fabrikant Rimor, bekend om zijn instapmodellen en scherpe prijzen, heeft twee nieuwe compacte buscampers, allebei met een buitenlengte van slechts 541 cm en de Fiat Ducato als basis-voertuig.

actua
  • Kamperen met de motorhome

Met de Horus 12 brengt Rimor de indeling met het Frans bed weer onder de aandacht. Een in de lengte geplaatst bed naast een toiletruimte is niet gebruikelijk in een buscamper en zeker niet in een compact model van 541 cm. Doordat deze opstelling geen traditionele toiletruimte achter de bank heeft, win je aan interieurruimte en enkele kostbare extra centimeters bij de zithoek.

Het bed kan worden opgeklapt om ruimte vrij te maken voor het doorgangsgebied of voor het opbergen van een fiets. Een telescopische metalen steun dient als ondersteuning voor het bed aan de zijkant van het gangpad. Die steun kan gedeeltelijk worden ingeklapt om de toegang tot de badkamer niet te blokkeren als het bed is geïnstalleerd. De badkamer heeft een douche aan de voorzijde en een toilet tegen de achterwand, waarboven een inklapbare wastafel is geplaatst.

De Horus 54 heeft achteraan een dwarsbed dat gedeeltelijk kan worden opgeklapt om ruimte te bieden voor een garage voor het opbergen van fietsen. De keuken is voorzien van een compressor koelkast van 70 liter en een uitbreiding van het werkblad.

Hoewel de dinette iets minder ruimte biedt, heeft Rimor een inklapbaar paneel op de tafel voorzien om gemakkelijke toegang tot de bank te creëren. Er is ook een draaibare tafelverlenging. Deze twee nieuwe Horus-modellen zijn vooral geschikt voor wie maximale compactheid zoekt, met een voertuig dat gemakkelijk te manoeuvreren is.

www.rimor.it

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer