Rimor kiest de kaart van genot

1 minuut leestijd
Rimor is een van de weinige constructeurs die campers aanbiedt op een Renault Master-chassis. De vorig jaar gelanceerde Hygge-reeks was nochtans een groot succes. Voor het seizoen 2022 kiest de Italiaanse fabrikant opnieuw voor buscampers op een Renault Master, naast een bestaand aanbod op Fiat Ducato.
actua
  • Kamperen met de motorhome
  • Kamperen

Een van die nieuwe modellen is de Hera, beschikbaar in twee indelingen en verschillende buitenafmetingen. Zo is de Hera 54 zo’n 554 cm lang, met een dwarsbed. De Hera 95 is langer (620 cm) en heeft een twinbed.

In beide voertuigen geniet je van een kwalitatieve uitrusting. Zo vind je er een krachtige 145 pk motor, Truma 4-dieselverwarming en airco op de motor. Het is comfortabel rijden door de cruisecontrol en USB/MP3/DAB-radio met stuurbediening. Op je bestemming zijn de 80 l compressorkoelkast en een elektrische instaptrede dan weer grote troeven.

Ook het interieur is genieten, met een chique, donkere vloer in parketmotief en de combinatie van bleke en donkere kasten en wanden. In de badkamer creëert een opklapbare wastafel voldoende ruimte.

Verkrijgbaar bij

www.rimor.it

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer