Roadtrippen langs het water

1 minuut leestijd

VVV Waterland van Friesland heeft een bijzondere camperroute gelanceerd die Zuidwest Friesland van haar mooiste kant laat zien.

actua
  • Kamperen

De route van 183 kilometer loopt langs iconische waterwegen en -werken in De Fryske Marren en Súdwest-Fryslân. Camperaars ontdekken dankzij deze route hoe het water en de Friezen onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden, hoe de natuur verandert en cultuur wordt gevormd.

Je komt er meer te weten over de rijke palinggeschiedenis, twee UNESCO Werelderfgoederen, een Nationaal Landschap, het verdronken land van Elahuizen, de jaagpaden en de Afsluitdijk... Deze bijzondere mix tussen natuur en cultuur zal niet snel vervelen. Rust, ruimte, historie en mooie landschappen: wat heb je nog meer nodig bij je roadtrip? Je trekt best vier dagen uit, zo heb je genoeg tijd is van de hele route te genieten. In de toekomst zullen er nog meer camperplaatsen en elektrische laadpalen bijkomen.

Meer info

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer