Roller Team vereenvoudigt en verbetert

1 minuut leestijd
Ook Roller Team zet in op vereenvoudiging en verbetering van hun bestaande modellen. Zo biedt het Italiaanse bedrijf zijn alkoven enkel nog aan in de Kronos-reeks. De Kronos-halfintegralen zijn verkrijgbaar in verschillende versies (GO, Performance en Performance Plus), de integralen enkel nog als Zefiro.
actua
  • Kamperen met de motorhome
  • Kamperen

De halfintegralen Kronos en Zefiro herken je aan hun nieuwe striping en overbouw. De Vario-badkamer werd herzien met een wastafel op een draaibare wand die de douchecabine vormt. De Selekt-uitrusting is nieuw en biedt een automatische versnellingsbak en een exclusieve stoffering van de zetels.

Roller Team voegt ook twee nieuwe indelingen toe.

  • 285 TL (paviljoenbed) en 285 P (zonder paviljoenbed): compact model met twinbed en Vario-badkamer.
  • 262 TL (paviljoenbed): face-à-face-zithoek, gescheiden badkamer en vrijstaand bed.

Afhankelijk van de reeks en indeling noteren we grotere watertanks, de nieuwe Vario-badkamer, USB-aansluitingen in de slaapkamer, nieuwe keukenaccessoires, een XL-woonceldeur en een 220 V stopcontact in de garage.

De Livingstone buscampers zijn verkrijgbaar in drie reeksen met het Selekt-pack. Ze krijgen een nieuwe pop-updaktent, die compatibel is met een optioneel panoramisch dakvenster. De instapreeks Livingstone krijgt er twee indelingen bij:  

  • K2 (541 cm, dwarsbed)
  • Duo (636 cm, twinbed)

 

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer