Tabbert blijft functioneel en gezellig

1 minuut leestijd
Tabbert bestaat 70 jaar en viert dit met de lancering van de nieuwe instapserie Senara, in zes verschil-lende indelingen die geschikt zijn voor koppels en gezinnen.
actua
  • Kamperen met de caravan

Buitenlengtes variëren van vier tot een ruime zes meter. Afhankelijk van de indeling varieert de buitenbreedte van 230 tot 250 cm. De Tabbert Senara heeft een Fold-X-Pand-achterbumper, waardoor meer binnenruimte beschikbaar is zonder de opbouw langer te maken.

Binnen kiest Tabbert voor strakke en rechte lijnen, zoals bij de eenvoudige en greeploze bovenkasten. Overheersende kleuren zijn wit en grijs, in combinatie met licht hout. De bekleding is grijs en oudroze. Opvallend: het verlichtingsconcept bestaat uit directe en indirecte lichtbronnen voor een functionele en harmonieuze sfeer in de caravan.

Fijn detail: de verlichte fotowand bij de zithoek voor je persoonlijke kiekjes. Een opvallend model is de Tabbert Senara 460 met een verhoogd twinbed, dat een beetje doet denken aan een camperindeling. Eronder is plaats voor fietsen en bagage.

www.tabbert.de

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer