SunLiving neemt compact als maatstaf

1 minuut leestijd
SunLiving, het zustermerk van Adria, groeit in 2022 met een nog completer gamma dan voorheen. In het populaire segment van campers met een smalle buitenbreedte lanceert SunLiving de nieuwe C-Serie.
actua
  • Kamperen met de motorhome
  • Kamperen

Die C-Serie is een halfintegraal van slechts 212 cm breed en 278 cm hoog. Ook zijn buitenlengte valt onder de compacte normen en blijft met 680 cm onder de zeven meter. Momenteel wordt met de C65 SL slechts één indeling aangeboden. Deze heeft achteraan een twinbed van liefst 210 cm lang. Centraal vinden we de badkamer en keuken terug, vooraan een traditioneel maxisalon. In totaal kan je in deze indeling met vier mensen rijden en drie slapen.

De nieuwe S70 SL is de halfintegraalversie van de C65 SL. Dit model kreeg een standaard buitenbreedte en paviljoenbed boven de zithoek. Hij is ook langer en meet net geen zeven meter. Bijzonder zijn de vijf gehomologeerde zitplaatsen en zes volwaardige slaapplaatsen.

Bij de buscampers (V-Series) springt de V65 XL in het oog. Hij kreeg een verhoogd dak met een totale hoogte van 218 cm. Achteraan slaap je met vier personen in een innovatief bed. Iets compacter is de nieuwe V55 SP (540 cm), een klassieke buscamper met dwarsbed. De volledige serie is nu voorzien van een venster in de badkamer waardoor je buiten kan douchen.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer