Talloze interieurverbeteringen bij Elnagh

1 minuut leestijd
De Italiaanse fabrikant Elnagh neemt zijn topreeksen T-Loft halfintegralen met paviljoenbed en Magnum integralen onder handen.
actua
  • Kamperen
  • Kamperen met de motorhome

 Ze krijgen een nieuw interieur aangemeten waar een huiselijke sfeer centraal staat. Ze combineren een donkere vloer in parketmotief met bovenkasten in blinkend laminaat in bruine en witte tinten. Qua indelingen vervoegen de vorig jaar gelanceerde verjaardagsmodellen met face à face-zithoek het aanbod. Deze bieden een centraal- of twinbed. Bijzondere vermelding is er voor de 10 jaar waterdichtheidsgarantie.

Nieuw is de T-Loft 529. Deze compacte halfintegraal is net geen 7 meter lang. Achteraan heeft hij een ruim twinbed van 200/198 bij 80 cm. Naar wens kan je het ook omvormen tot één groot slaapoppervlak. In de badkamer maakt de verdraaibare wand met wasmeubel het mogelijk om de ruimte te transformeren tot douchecabine. Voortaan is de woonceldeur 60 cm breed en werd de geïntegreerde instaptrede geoptimaliseerd.

Buscampers

De Elnagh E-Van buscampers krijgen eveneens een nieuw interieur waarin bleke tinten voor de meubels en een donkere vloer de show stelen. Je kan ze vanaf nu ook bestellen met een pop-up daktent. Hierin gaat een slaapplaats schuil van 200 bij 130 cm.  De supercompacte E-Van K2 is nieuw, met zijn buitenlengte van slechts 541 cm met dwarsbed achteraan.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer