Feel good design bij Etrusco

1 minuut leestijd
Het jonge merk uit de Erwin Hymer Groep (Thor) verloochent zijn afkomst niet en gaat resoluut voor stijlvol Italiaans design in combinatie met een goede prijs/kwaliteitsverhouding.
actua
  • Kamperen
  • Kamperen met de motorhome

Het front van de integralen is herzien waarbij het radiatorrooster en het Etrusco-logo in de vorm van een paard de show stelen. De vloeiende overgang van het voorfront en de nieuwe achterbumper benadrukken de nieuwe stijl die Etrusco wil inslaan. Standaard led-dagrijlichten zorgen dag en nacht voor een optimale zichtbaarheid op de weg. Er komen twee nieuwe indelingen bij: de I7400 SBC met twinbed en de I7400 QBC met vrijstaand bed.

Opfrisbeurt

Het exterieur ziet er slanker en dynamischer uit. Niet alleen de striping maar ook de nieuwe overbouw van de stuurcabine naar de wooncel bij de halfintegralen doet er veel aan. In het interieur stelen ronde vormen en harmonieus op elkaar afgestemde kleuren de show. Zowel de keuken als de badkamer zijn functioneler en mooier dan ooit. De keuken krijgt standaard een nieuwe 140l grote koelkast. In- en uitstappen gaat nog vlotter dankzij de XXL-woonceldeur met elegante deurgrepen.

All-in concept

Wie kiest voor een ‘Complete Edition’ model krijgt 16” aluminium velgen, luifel en multimediapakket, kadervensters, een achteruitrijcamera met dubbele lens en een tweede garagedeur erbij. Bij de buscampers is voortaan een pop-up daktent te bestellen, goed voor twee extra slaapplaatsen.

 

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer