Toeren door Europa

1 minuut leestijd

Dankzij deze handige gids hoef je niet langer je eigen reisroute in elkaar te puzzelen, maar kun je blindelings en dus in alle rust vertrekken op kampeerwagenreis.

actua
  • Kamperen

In deze uitgave vind je 75 toeristische routes in maar liefst 25 Europese landen. Van Zuid-Europa tot de Baltische staten en van de Atlantische oceaan tot de Zwarte zee: elke route staat in handige dagprogramma’s uitgeschreven.

Je kan de routes natuurlijk gebruiken voor een roadtrip met je auto, maar het boek is wel speciaal bedoeld voor kampeerwagens. Met een overzicht én de GPS-coördinaten van 850 servicestations en kampeerplaatsen hoef jij niet te zoeken naar een plekje voor de nacht. Het enige wat jou rest te doen, is vertrekken. Waar wacht je op?  

Met de camper door Europa – € 25.99 – Uitgegeven door Lannoo

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer