Topindeling als verjaardagscadeau

1 minuut leestijd
LMC heeft wat te vieren: het Duitse merk bestaat 65 jaar. Dat levert een knap jubileummodel op, uiteraard tegen een scherpe prijs en rijkelijk uitgerust.
actua
  • Kamperen met de caravan

De Style 493 K 65 Years Edition is een caravan op maat van zes personen. De grote jubileumsticker en de witte aluminium velgen maken meteen duidelijk dat het hier om een speciaal model gaat.  

Je krijgt standaard vier vaste slaapplaatsen, twee ervan in het dwarsbed vooraan van 208 bij 135 cm, de twee overige in het stapelbed achteraan. Hier is elk bed 194 bij 90 cm ruim. Onder beide bedden gaat een ruime bergruimte schuil. De zitbank, goed voor vier personen, bevindt zich centraal in de caravan. De bekleding krijgt een toepasselijke verjaardagsvermelding. Je kan deze zithoek ombouwen tot een tweepersoonsbed. De keuken bevindt zich aan de overkant, naast de woonceldeur, de badkamer tussen de zithoek en het stapelbed.  

De 493 K heeft een MTM van 1.700 kg. Hij is 716 cm lang, 232 cm breed en heeft een comfortabele stahoogte van 198 cm.  

Ook het zien waard: de nieuwe Vivo 580 D valt op door zijn panoramisch dakvenster boven de kopkeuken. De zithoek en het Frans bed in lengterichting bevinden zich centraal. Helemaal over de volledige achterwand bevindt zich de badkamer.  

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer