Ontdek het betoverende Massembre voor een onvergetelijk weekend met familie en vrienden!

Welkom bij Massembre, waar de magie van de Ardennen tot leven komt en onvergetelijke momenten worden gesmeed. Een idyllische schuilplaats te midden van weelderige bossen, gelegen op een steenworp afstand van de betoverende Maasvallei. Maak je klaar voor een weekend vol avontuur, ontspanning en quality time met je dierbaren.

Natuurpracht en Comfort

Massembre omarmt je met haar rustieke charme en modern comfort. De sfeervolle accommodaties weerspiegelen de warmte van een thuis weg van huis, terwijl de weelderige groene omgeving zorgt voor een oase van sereniteit. Of je nu kiest voor een boomhut of een familiekamer, elk verblijf is doordrenkt met de essentie van gezelligheid.

Culinair Genot te Midden van de Natuur

Na een dag vol activiteiten kun je jezelf trakteren op culinair genot in het grote restaurant van Massembre. Laat je smaakpapillen verwennen door lokale gerechten bereid met heerlijke ingrediënten. De sfeer is ontspannen, de service hartelijk, en de gerechten zijn een feest voor de zintuigen.

Familievriendelijke Voorzieningen

Massembre is ontworpen met het oog op activiteiten voor alle leeftijden. Kinderen kunnen klauteren in de bossen, deelnemen aan de schattenjacht of op stap gaan met onze familie ezels. Na een bezoek aan het dierenpark kunnen ouders genieten van een moment van rust in de bar, wetende dat hun kleintjes veilig vermaakt worden in de omliggende speeltuinen.

Ecologische Waarden in het Hart van de Natuur

Bij Massembre koesteren we niet alleen onze gasten, maar ook de prachtige natuur die ons omringt. Met een diepgeworteld commitment aan duurzaamheid streven we ernaar om een minimale ecologische voetafdruk achter te laten. Van energiezuinige voorzieningen tot afvalreductie en het behoud van lokale flora en fauna, we zijn vastbesloten om de natuurlijke schatten van de Ardennen te beschermen, zodat toekomstige generaties er ook van kunnen genieten.

Jubileumjaar 2024: 75 Jaar Massembre!

In 2024 vieren we een mijlpaal - 75 jaar Massembre! Sinds onze oprichting hebben we families en vrienden samengebracht, de schoonheid van de Ardennen gedeeld en onvergetelijke herinneringen gecreëerd. Dit jubileumjaar belooft speciale evenementen, verrassingen en een feestelijke sfeer. Sluit je aan bij ons in dit jubileumjaar en vier samen met ons de tijdloze magie van het vroegere Heer-sur-Meuse. Op onze website kun je je eigen herinneringen delen en ieder moment van dit magische feestjaar volgen.

Reserveer Jouw Weekend bij Massembre

Of je nu op zoek bent naar avontuur, ontspanning of een mix van beide, Massembre biedt het allemaal. Ontsnap aan de dagelijkse drukte en omarm de natuurlijke pracht van de Ardennen. Boek vandaag nog jouw onvergetelijke weekend bij Massembre en creëer samen met je familie en vrienden herinneringen die een leven lang meegaan.

Tot binnenkort in het hart van de Ardennen!

www.massembre.be