Op-en-top genieten in Kasterlee

Welkom in Kasterlee, de perfecte vakantiebestemming voor natuurliefhebbers en avonturiers! Gelegen in het hart van de Kempen, biedt Kasterlee prachtige bossen, heidevelden en duinen om te verkennen. Of je nu wil wandelen, fietsen, paardrijden of gewoon wil ontspannen in de natuur, Kasterlee heeft voor elk wat wils.

4

Beleef

Midden in de natuur beleef je hier uren fiets- en wandelplezier. Geen tijd te verliezen? Maak het je gemakkelijk en kies voor één van onze uitgestippelde themaroutes. Een heerlijk ambachtelijk ijsje maakt een fietstochtje langs uitgestrekte velden of wandeling langs schilderachtige vijvers helemaal af.

Nog meer actie? Kajakken, mountainbiken, paardrijden, footpool, boerengolf of spelen van ’s morgens tot ’s avonds. Zeker wel!

Fietstip: ‘Fietsen langs wijngaarden en pluktuinen’

Drie Kastelse wijnboeren werken op een duurzame, natuurlijke manier en vol passie aan heerlijke lokale wijnen. Ontdek ze tijdens je fietstocht over de Kempense Heuvelrug en door de vallei van de Kleine Nete. Naast wijndomeinen en prachtige verzichten kom je ook langs twee pluktuinen waar je zelf je eigen boeketje bloemen plukt. Hoe mooi is dat. Wil je thuis nog heerlijk nagenieten? Doe jezelf dan een plezier met een flesje wijn en een vers geplukt ruikertje bloemen.

Meer info

 

Wandeltip

Kom volledig tot rust langs de oevers van de Kleine Nete. Laat je meevoeren door het geluid van het kabbelende water, het getjilp van de watervogels en de wind tussen de bomen. Hou even halt bij het pittoreske Millekesbruggetje, de Keeses Molen of Heemerf ‘Waaiberg’. 

Meer info

Beleeftip

De geschiedenis van de pompoenen in Kasterlee is al eeuwenoud. Elk najaar kleurt onze gemeente oranje. Pompoenen groot en klein worden gebruikt van in de keuken tot bootje om in te varen. Ontdek alle evenementen op onze website.

 

 

Proef

Op zoek naar een culinaire ervaring, een drankje op een terras, een viergangenmenu in een sterrenrestaurant, een ijsje on-the-go? Dan ben je in Kasterlee aan het juiste adres. Of je nu een fijnproever bent die graag nieuwe smaken ontdekt, of gewoon op zoek bent naar een snelle snack, we hebben het allemaal.

 

Culinaire tip

De echte levensgenieters onder jullie schotelen wij een culinaire beleving voor tijdens Fietsen of Wandelen met Smaak. De tocht combineert enkele van onze mooiste troeven: zalige fietswegen, rustige wandelpaden, natuur en lekker eten. Benieuwd? Neem een kijkje op onze website.

 

Blijf

Krijg je niet genoeg van Kasterlee, boek dan een heerlijke nacht in één van de vele verblijven. Voor wie houdt van luxe bieden de hotels alle comfort en service die je nodig hebt. Voor de natuurliefhebbers is een verblijf op een camping een absolute aanrader. Wakker worden met het gezang van de vogels, genieten van de rust en de stilte. Voor wie graag wat meer ruimte en vrijheid heeft, bieden de vakantiewoningen de perfecte oplossing. Gezellig samenzijn met vrienden of familie en genieten van het comfort van een eigen woning.

Boek nu je verblijf en ontdek zelf waarom Kasterlee zo geliefd is bij zoveel vakantiegangers!

 

 

Deel je ervaring

Contact

Adres en contactgegevens

Over Pasar

Onze organisatie en onze missie

Ontdek de Pasar-afdeling in jouw buurt

Pasar heeft 290 afdelingen; wij zijn dus altijd dicht bij jou in de buurt!

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!