Plekken om te ontdekken in 2019

Elk jaar stelt Lonely Planet een lijst samen met de bestemmingen die boven aan je reislijst mogen staan. Ooit al gehoord van deze drie?

4

Sao Tomé & Principe

Waar? Een land op de evenaar, voor de westkust van Afrika, dat bestaat uit verschillende eilanden.

Waarom? De vulkanen en jungle, verlaten stranden en plantages vormen een indrukwekkend decor. Je kan er walvissen en dolfijnen spotten, vogels observeren, zeilen rond onbewoonde eilanden, hiken naar bergtoppen en genieten van het leve-leve leven, te vertalen als lekker relax.

Novi Sad

Waar? De tweede grootste stad van Servië ligt aan de Donau, zo’n 100 kilometer boven hoofdstad Belgrado.

Waarom? Een bruisende en creatieve stad waar je zowel elegante architectuur en mooie parken als een flinke brok alternatieve cultuur kan vinden. In 2019 mag Novi Sad zich European Youth Capital noemen en in 2021 wordt het zelfs European Capital of Culture.

The Catskills

Waar? Een streek in de Amerikaanse staat New York, ook wel Catskill Mountains genoemd.

Waarom? In 2019 wordt de 50ste verjaardag van Woodstock gevierd en die legendarische festivalweide ligt in Bethel, een van de plaatselijke dorpen. De regio gaat prat op farm-to-table meals, watervalwandelingen, artisanale brouwerijen, goeie muziek en alle andere dingen die een mens zen kunnen maken.

 

Deel je ervaring

Contact

Adres en contactgegevens

Over Pasar

Onze organisatie en onze missie

Ontdek de Pasar-afdeling in jouw buurt

Pasar heeft 290 afdelingen; wij zijn dus altijd dicht bij jou in de buurt!

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!