Vakantietips met kinderen

Bij Oostappen geniet je met het hele gezin van het vrije ontspannen vakantieleven. Alle kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en staan vlak bij de vele parkfaciliteiten.

4

Denk aan een binnen- of buitenzwembad, strandbad, visvijver, (indoor) speeltuin, minigolfbaan en meer! Vrijwel alle faciliteiten zijn bovendien bij de prijs inbegrepen, waardoor je tijdens jouw vakantie lekker onbezorgd kunt genieten.

Kortom: vakantie vieren zoals het hoort. Boek nu jouw zomervakantie bij Park Hengelhoef, Park Blauwe Meer of Park Parelstrand met tot 35% korting!

https://www.oostappenvakantieparken.nl/zomervakantie-actie

 

Deel je ervaring

Contact

Adres en contactgegevens

Over Pasar

Onze organisatie en onze missie

Ontdek de Pasar-afdeling in jouw buurt

Pasar heeft 290 afdelingen; wij zijn dus altijd dicht bij jou in de buurt!

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!