Van comfy tot outdoor bij Elnagh

2 minuten leestijd

De populaire middenklasser Baron zit in het nieuw en telt voortaan drie alkoof- en vijf halfintegralen op Fiat, Citroën en Peugeot. Bovendien wordt het assortiment nu verrijkt met een nieuwe indeling: de Baron 20.

actua
  • Kamperen met de motorhome

Met zijn buitenlengte van 699 cm onderscheidt deze klassieke alkoofcamper zich door zijn doordachte indeling. Hij heeft een treinzit en een dubbel dwarsbed achteraan, dat als stapelbed kan worden gebruikt. Met een handig garageluik van maar liefst 95 bij 115 cm heb je gemakkelijk toegang tot de opbergruimte onder de garage. Het onderste bed kan opgeklapt worden om een ruime garage te creëren. Het bovenste bed is 20 cm in de hoogte verstelbaar, waardoor je de ideale slaapopstelling kan ,creëren. Het interieur is een samensmelting van donker hout met veel wit en grijze accenten.

Voor de avonturiers die het buitenleven omarmen, biedt de nieuwe Baron-serie een interessante optie: het optionele 'outdoor' pack. Met dit pakket krijg je een externe gas- en multimedia-aansluiting (12V/220V/TV), een douche in de garage, een garagewand met rails en sjorogen om tafels, stoelen en andere uitrusting te bevestigen, en een handige luifel voor schaduw en bescherming.

De buscampers E-Van zijn beschikbaar in drie afwerkingsniveaus: Entry, Trend en Premium. De nieuwe E-Van 6 (599 cm) met een twinbed is ook verkrijgbaar in deze drie afwerkingsniveaus. De E-Van-serie biedt veelzijdigheid en comfort voor zowel kortere uitstapjes als lange reizen. Voor de liefhebbers van halfintegralen met paviljoenbedden, de T-Loft, en integralen, de Magnum, zijn er opwindende wijzigingen in de standaard uitrusting.

www.elnagh.it

 

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer