Van deze campings wordt iedereen met kinderen blij

1 minuut leestijd
Op zoek naar campings in Nederland met fijne speelplekken, een gemoedelijke sfeer en liefst ook nog eens lekkere koffie? Dan is het boek ‘Campings waar je blij van wordt’ iets voor jou.
actua
  • Kamperen

Marlieke Kroon, hoofdredacteur van het reismagazine Kleine Globetrotter, selecteerde samen met Renee Schouwenburg 25 kindvriendelijke campings in Nederland. Geen grote vijfsterrencampings, maar verborgen pareltjes in het bos, aan zee of tussen de velden. Op zoek naar een camping waar je zelf pizza’s in een steenoven mag bakken, vers gebakken appeltaart kan kopen of in een natuurzwembad kan zwemmen? Marlieke en Renee weten waarnaartoe.

Alle campings zijn uitgetest door gezinnen die in het boek vertellen wat er allemaal te beleven valt voor de kinderen, wat ze leuk vonden (en wat niet) en welke uitstapjes je in de omgeving kan maken. Praktisch,  overzichtelijk én eerlijk: precies zoals een kampeergids hoort te zijn.

 ‘Campings waar je blij van wordt’, gedrukt op mooi papier en vol leuke foto’s, geeft zelfs ‘kampeertwijfelaars’ zin om op buitenavontuur te vertrekken. Het boek kost 20 euro en is te koop via de webshop van Kleine Globetrotter.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer